Tamturbon tietosuojaseloste

Lyhyesti tietosuojasta

Tamturbo Oyj on sitoutunut suojaamaan yksityisyyttäsi ja käsittelemään henkilötietojasi asiaa koskevan tietosuojalainsäädännön ja hyvän tietojenkäsittelykäytännön mukaisesti.

Tamturbo Oyj kerää ja käyttää henkilötietojasi (esim. nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero) eri tarkoituksiin, esimerkiksi tarjotaksemme sinulle palvelujamme sekä parantaaksemme asiakaskokemustasi.

Tässä tietosuojaselosteessa kerromme yleisesti henkilötietojen käsittelystä Tamturbo Oyj:ssä. Annamme tietoa siitä, miten käytämme henkilötietojasi tietyissä tilanteissa, kuten markkinoinnissa, kun haet työtä Tamturbo Oyj:ssä, kun teet sopimuksen Tamturbo Oyj:n kanssa ja kun käyt verkkosivustollamme (”verkkosivusto”).

Tässä tietosuojaselosteessa kerrotaan:
  • Miksi käsittelemme henkilötietojasi?
  • Minkä tyyppisiä tietoja keräämme sinusta?
  • Miten käytämme sinua koskevia tietoja?
  • Kuinka kauan säilytämme sinua koskevia tietoja?
  • Jaammeko sinua koskevia tietoja muille?
  • Mitä evästeet ovat ja miten niitä käytetään tällä verkkosivustolla?
  • Mitä sinun on tiedettävä ennen kuin napsautat linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille?
  • Miten suojaamme sinua koskevia tietoja?
  • Mitkä ovat henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeutesi?
  • Voidaanko tätä tietosuojaselostetta muuttaa?
  • Miten otat meihin yhteyttä?
Miksi käsittelemme henkilötietojasi?

Voimme kerätä henkilötietojasi moniin eri tarkoituksiin. Lisätietoa tietyntyyppisestä tietojenkäsittelystä on aihekohtaisissa tietosuojaselosteissa, kuten markkinoinnin tietosuojaselosteessa.

Yhteistä kaikessa Tamturbo Oyj:n henkilötietojen käsittelyssä on se, että tietojenkäsittely on tarpeen, jotta Tamturbo Oyj voi toteuttaa sinuun liittyviä oikeuksiaan tai täyttää velvoitteitaan. Jos olet esimerkiksi asiakas, keräämällä henkilötietojasi pyrimme tarjoamaan sinulle tietoja ja palveluja, kehittämään ja parantamaan asiakaskokemustasi, ylläpitämään ja kehittämään asiakassuhdettamme ja viestimään tehokkaammin kanssasi.

Minkä tyyppisiä tietoja keräämme sinusta?

Keräämme henkilötietoja pääasiassa suoraan sinulta. Voit antaa meille tietoja esimerkiksi olemalla meihin yhteydessä, antamalla palautetta, osallistumalla koulutukseemme, rekisteröitymällä palvelujemme käyttäjäksi, hakemalla töitä, tilaamalla uutiskirjeitämme tai muuta materiaalia.

Keräämme yleensä seuraavanlaisia henkilötietoja:

  • tunnistetiedot ja yhteystiedot, kuten nimi, yritys, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
  • tietoa asiakassuhteesta, kuten viestintäasetukset, tietoa siitä, mistä tuotteista olet kiinnostunut, sekä Tamturbo Oyj:n tuotteiden ja palvelujen käytöstä
  • tekniset tiedot, kuten IP-osoitteesi.

Sinä päätät, haluatko antaa meille henkilötietoja. Jos päätät olla antamatta henkilötietoja, emme ehkä pysty toteuttamaan pyyntöäsi kuten rekisteröimään sinua palveluidemme käyttäjäksi, tarkastelemaan työhakemustasi tai tarjoamaan sinulle tuotteitamme tai palvelujamme.

Voimme tarvittaessa käyttää myös kolmannen osapuolen evästeitä ja siihen liittyvää tekniikkaa. Lisätietoa evästeistä on jäljempänä kohdassa ”Mitä evästeet ovat ja miten niitä käytetään tällä verkkosivustolla?”

Miten käytämme sinua koskevia tietoja?

Se, miten käytämme sinua koskevia tietoja, riippuu siitä, mihin tarkoitukseen tiedot alun perin kerättiin. Jotta saisit yleiskuvan siitä, miten käsittelemme henkilötietoja, annamme joitakin esimerkkejä jäljempänä.

Yleensä käytämme henkilötietojasi voidaksemme erityisesti:

  • myydä tuotteita ja palveluja sinulle (työnantajallesi)
  • hankkia tuotteita ja palveluja sinulta (työnantajaltasi)
  • toimittaa tuotteita tai palveluja sinulle (työnantajallesi)
  • tarjota asiakastukea myydyille tuotteille tai palveluille
  • tehdä tutkimuksia
  • turvata ja optimoida verkkosivuston käyttö
  • tarjota markkinointiviestintää
  • turvata pääsyn Tamturbo Oyj:n tiloihin ja valvoa sitä
  • tehdä rekrytointeja
  • Tamturbon osakkaiden tiedottamiseen tai
  • muulla tavalla täyttää lakisääteiset ja sopimusvelvoitteemme.

Kuinka kauan säilytämme sinua koskevia tietoja?

Säilytämme henkilötietoja ainoastaan niin kauan kuin se on tarpeen tietoihin liittyvien oikeuksiemme ja velvollisuuksiemme täyttämiseksi. Koska nämä oikeudet ja velvollisuudet kuitenkin vaihtelevat käsittelytilanteesta toiseen, annamme lisätietoja säilytysajoista aihekohtaisissa tietosuojaselosteissa.

Kun henkilötietoja ei enää tarvita, poistamme tai anonymisoimme ne.

Jaammeko sinua koskevia tietoja muille?

Käytämme kolmansia osapuolia, kuten palveluntarjoajia, keräämään, tallentamaan ja käsittelemään henkilötietoja puolestamme. Tällaiset palveluntarjoajat voivat käsitellä henkilötietojasi ainoastaan siltä osin kuin se on tarpeen pyytämämme palvelun suorittamiseksi. Ne eivät voi käyttää henkilötietojasi oman toimintansa edistämiseen ilman suostumustasi.

Yksityisyytesi suojaamiseksi edellytämme, että kaikki palveluntarjoajamme pitävät niille toimittamamme henkilötiedot salassa ja riittävän turvassa. Niiden on myös noudatettava tietojenkäsittelysopimuksia ja sovellettavaa tietosuojalainsäädäntöä.

Lisäksi Tamturbo Oyj luovuttaa tai siirtää henkilötietojasi Tamturbo Oyj -konsernin sisällä. Pääsääntöisesti tietojasi ei siirretä EU:n ulkopuolelle ja jos henkilötietoja siirretään ulkomaille, huolehdimme aina siirron turvallisuudesta varmistamalla, että tiedonsiirrolle on oikeusperusta ja että tiedonsiirtoa koskevia säädöksiä noudatetaan.

Mitä evästeet ovat ja miten niitä käytetään tällä verkkosivustolla?

Käytämme evästeitä verkkosivustolla parantaaksemme verkkosivuston toimivuutta ja saadaksemme tietoa verkkosivustokäynneistä.

Evästeet ovat tietokoneesi kiintolevylle tallennettuja pieniä tekstitiedostoja, joiden avulla verkkosivusto tunnistaa tietokoneesi. Voimme käyttää joko evästeitä, jotka tallentavat tiedoston tietokoneellesi pysyvästi (pysyvät evästeet), tai evästeitä, jotka katoavat, kun selaimesi sulkeutuu (istuntoevästeet).

Evästeiden avulla voimme kerätä tietoja esimerkiksi tietokoneestasi, IP-osoitteestasi, käyttöjärjestelmästäsi ja selaintyypistäsi. Näihin tietoihin sisältyy yleensä tietoja, joista ei ole mahdollista tunnistaa tiettyä käyttäjää koskevia tietoja. Jos meillä kuitenkin on sinua koskevia henkilötietoja, evästeiden avulla kerätyt tiedot on mahdollista yhdistää tällaisiin tietoihin.

Evästeiden avulla kerättyjä tietoja käytetään tilasto- ja analysointitarkoituksiin, kuten verkkosivustojen käyttöä koskevien tilastojen ylläpitämiseen, tutkimusten tekemiseen verkkosivuston käytön ja/tai Tamturbo Oyj:n muiden tuotteiden ja palvelujen parantamiseksi, verkkosivuston suosituimpien osien selvittämiseen ja verkkosivuston käytön optimoimiseen.

Verkkosivustoillamme käytetään kolmannen osapuolen välineitä, joilla voidaan ottaa käyttöön muun muassa sosiaalisessa mediassa jakamisen ja kyselylomakkeiden kaltaisia ominaisuuksia. Joissakin tapauksissa kolmannen osapuolen välineet tallentavat evästeitä tietokoneellesi ja käyttävät seurantatekniikkaa kokemuksesi personalisointiin tai mainonnan kohdentamiseen. Lisätietoja evästeiden tarjoajien tietosuojakäytännöistä on saatavilla niiden tietosuojaselosteista.

Voit myös kieltää ja poistaa evästeet selaimesi asetuksilla ja ominaisuuksilla. Koska selaimesi voi oletusarvoisesti hyväksyä evästeet, suosittelemme, että tarkastat selaimesi asetukset, jos olet huolestunut evästeiden käytöstä verkkosivustolla. Huomaa kuitenkin, että verkkosivuston jotkin osat edellyttävät evästeiden käyttöä toimiakseen. Mikäli kiellät evästeiden käytön selaimesi asetuksissa, et ehkä voi käyttää näitä verkkosivuston osia.

Mitä sinun on tiedettävä ennen kuin napsautat linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille?

Verkkosivusto voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Huomaathan, että Tamturbo Oyj ei vastaa tällaisen kolmannen osapuolen verkkosivuston tietosuojakäytännöistä tai sisällöstä. Koska tämä tietosuojaseloste koskee vain tätä verkkosivustoa, sinun tulisi tutustua muiden verkkosivustojen tietosuojaselosteisiin mennessäsi verkkosivustolle.

Miten suojaamme sinua koskevia tietoja?

Tamturbo Oyj suojaa sen hallussa olevia henkilötietoja esimerkiksi ohjeilla, menettelyillä ja suojakeinoilla, joilla rajoitetaan kolmannen osapuolen pääsyä tietoihin. Rajoitamme myös oman henkilökuntamme ja palvelujentarjoajien pääsyä tietoihin: vain niillä on pääsy henkilötietoihin, jotka tarvitsevat niitä tehtäviensä suorittamiseen.

Mitkä ovat henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeutesi?

Tietosuoja-asetus takaa rekisteröidyille lukuisia oikeuksia, joiden avulla rekisteröity voi itse vaikuttaa henkilötietojensa käsittelyyn. Rekisteröidyn oikeudet riippuvat käsittelyn oikeudellisesta perusteesta, ja oikeuksien käyttäminen edellyttää tunnistautumista. Sinulla on oikeus tutustua sinusta keräämiimme henkilötietoihin ja pyytää, että poistamme tai korjaamme virheelliset, tarpeettomat, epätäydelliset tai vanhentuneet henkilötiedot.

Voit käyttää edellä mainittuja oikeuksia ja/tai ilmaista huolesi henkilötietojesi käytöstä ottamalla yhteyttä meihin. Yhteystiedot on annettu jäljempänä kohdassa ”Miten otat meihin yhteyttä?”.

Voidaanko tätä tietosuojaselostetta muuttaa?

Voimme milloin tahansa päivittää tätä tietosuojaselostetta ilman, että ilmoitamme muutoksista erikseen. Tällä verkkosivustolla on aina ajantasainen tietosuojaseloste.

Suosittelemme, että tutustut tähän tietosuojaselosteeseen aika ajoin uudelleen tarkastellaksesi mahdollisia muutoksia.

Miten otat meihin yhteyttä?

Jos sinulla on tähän tietosuojaselosteeseen tai Tamturbo Oyj:n hallussa oleviin sinua koskeviin henkilötietoihin liittyviä kysymyksiä tai pyyntöjä, ota yhteyttä Tamturbo Oyj:n tietosuojasta vastaavaan:

sähköpostitse osoitteeseen info@tamturbo.com

Tietosuojaseloste on päivitetty 5.6.2019